Institut for Fødevarer betragter ph.d.-programmet Food Science som en vigtig del af forskningen og støtter op om at skabe et inspirerende ph.d.-miljø. Dette sker bl.a. ved at tilbyde moderne forskningsfaciliteter, etablere stærke vejlederteams og afholde et årligt ph.d.-seminar for de ph.d.-studerende.
Den ph.d.-studerende er tilknyttet den forskergruppe, hvor projektet har et naturligt tilhørsforhold. Men dertil skal nævnes, at flere af vores ph.d.-projekter involverer forskere fra forskellige grupper og kræver samarbejde og vidensudveksling på tværs af forskergrupper og faggrupper i instituttet.
Forskningen ved instituttet foregår ofte i tæt partnerskab med førende fødevare-, afgrøde- og bioteknologivirksomheder foruden internationalt anerkendte universiteter og forskningscentre. Det giver de ph.d.-studerende gode muligheder for at samarbejde med både industri og/eller internationale forskningsmiljøer og på den måde også etablere et fagligt netværk i forbindelse med ph.d.-uddannelsen.
Evaluering af ansøgere til ph.d.-stillinger (fra s. 17, Tech Rules & Regulations June 2020)
Et godt ph.d.-studium betyder:
En god ph.d.-vejleder er:
Regler og frister for aflevering af halvårsevalueringer:
Se nyeste liste over ph.d.-forsvar og part A-eksamen hos FOOD ved at vælge indeværende år i mappen på O-drevet (lister ligger i referaterne):
Sti til O-drev: